ΧΟΝΔΡΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ: Εγγραφείτε για να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας

Η βιοτεχνία μας

Τα πρώτα βήματα της εταιρείας έγιναν το 1974 με κύρια απασχόληση την κατασκευή και εμπορία λευκών ειδών.
Από το 1992 ξεκίνησε και η κατασκευή ρούχων, καθώς επίσης & υπηρεσίες παροχής κεντήματος-τυπώματος-στρας-πούλιες κ.α. για το φινίρισμα των ενδυμάτων.
Τα τελευταία χρόνια λειτουργούμε στις νέες ιδιόκτητες και σύγχρονες εγκαταστάσεις μας στο Ηράκλειο της Κρήτης με τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα τα οποία χειρίζονται άτομα πλήρως εξειδικευμένα για να προσφέρουμε ρούχα σε εξαιρετικές ποιότητες που πληρούν όλες τις προϋποθέσεις και διατάξεις περί καταλληλότητας για ενδυματολογική χρήση.

Παρακολουθώντας τις τάσεις της μόδας προσφέρουμε πάντα ρούχα και σχέδια επίκαιρα στους πελάτες μας, ώστε να επωφελούνται τα μέγιστα από τα προϊόντα μας. 
Στην εταιρεία μας θα βρείτε εξαιρετικής ποιότητας ενδύματα από υφάσματα λινά, μακό, φούτερ κ.α. για όλες τις ηλικίες, κατασκευασμένα στην Ελλάδα. Οι collections μας περιλαμβάνουν φορέματα, πουκάμισα, σορτσάκια, παντελόνια, φούτερ, μακό (κ.α.), τα οποία προσφέρουν μοναδικό στυλ & άνετη εφαρμογή!
Με την εγγύηση της εταιρείας μας σε όλα τα στάδια της παραγωγής: Από το σχεδιασμό, την κοπή και την ραφή μέχρι και την επεξεργασία και την τελειοποίηση των ενδυμάτων μας.